Michaela Váňová

režisérka

Lektorka divadla Minor. Vystudovala hudebně-dramatický obor na Pražské konzervatoři, poté studovala učitelství prvního stupně ZŠ se specializací na dramatickou výchovu na Pedagogické fakultě UK. V součastnosti dokončuje studia na Katedře výchovné dramatiky na pražské DAMU. Pro své vzdělání působí nejen jako profesionální lektorka, ale i jako herečka (Geisslers Hofcomoedianten, Divadlo Minor, Studio DVA), choreografka a režisérka vzdělávacích představení. Každoročně prezentuje divadelní lektorství na mezinárodních konferencích a lektorských setkáních (Polsko, Ukrajina, Velká Británie, USA, ČR). Když není v divadle, je v lese nebo chodí po horách.

Repertoár

To snad nemyslíš vážně?!

To snad nemyslíš vážně?!

Michaela Váňová

Divadlo fórum #2

Každý někdy v životě udělá průšvih, každý se někdy dostane do nějakého problému nebo se ocitne v maléru. To je raz dva! Jenomže co pak s tím? Je lepší se hned přiznat a začít věci řešit, nebo dělat, že se nic nestalo, a doufat, že to „vyšumí“?
Interaktivně-vzdělávací divadelní představení využívající techniky divadla fórum, která umožňuje divákům stát se přímými aktéry příběhu a změnit chování postav příběhu tak, aby se děj odvíjel k lepšímu konci.

Určeno pouze pro školní skupiny 5. - 7. tříd ZŠ.